Verras je geliefden met iets unieks!

Kerstmis is altijd een periode om naar uit te kijken. Je kan lekker samen zijn met je familie en genieten van lekker eten. Elk jaar is het ook uitkijken naar een mogelijke witte kerst. Ook de aanloop naar de kerstperiode is vaak heel gezellig. In de winkelstraten zie je iedereen kerstinkopen doen en zelf ben je waarschijnlijk ook enthousiast over het geven, en misschien wel krijgen, van kerstcadeaus.

Geef een origineel kerstcadeau

Kerstcadeaus zijn vaak net iets persoonlijker dan geschenken die je aan iemand geeft bij een verjaardag. Het kan zijn dat het budget ook net iets hoger ligt dan anders. Een leuk cadeau kopen is ook niet altijd even eenvoudig. Je wil meestal origineel uit de hoek komen, maar toch ook een persoonlijk geschenk afgeven. Er zijn verschillende cadeaus die deze twee combineren.

Zo kan je bijvoorbeeld voor je grootouders een leuk kussen laten maken met allerlei foto’s op van hun kinderen en kleinkinderen. Zo zijn ze altijd dicht bij hen. Wanneer je ouders een kantoor hebben om van thuis uit te werken, kan je enkele leuke accessoires voorzien. Een muismat met een foto van de kinderen kan een lange werkdag misschien net iets aangenamer maken. Of misschien een notitieboekje waar een mooie foto of boodschap op staat vermeld. Daarnaast heb je natuurlijk ook altijd de fotokaders of magneten met leuke foto’s in. Er zijn in ieder geval mogelijkheden genoeg om je familie en vrienden een leuk geschenk te geven!

Stuur een kerstkaart met foto

Er bestaat geen kerstperiode zonder het versturen van kerstkaarten. Ook hier kan je iets origineel van maken. Je hebt zeker en vast enorm veel verschillende kerstkaartjes die je in de winkel kan kopen, maar een kerstkaart met foto is net dat tikkeltje persoonlijker. Je kan ze volledig zelf maken en afdrukken, maar dat neemt heel wat tijd in beslag. Daarnaast komt het waarschijnlijk ook duurder uit dan wanneer je het laat drukken en leveren.

Je kan bijvoorbeeld een daguitstap plannen met je gezin om enkele mooie foto’s te nemen. Je hebt kaartjes waar je tot zes foto’s op kan plaatsen, maar je hebt zeker ook de optie om een familiefoto te gebruiken. Je hebt tegenwoordig enorm veel mogelijkheden. Je hoeft enkel de mooiste foto’s te selecteren, het design te kiezen en ze worden voor jou gedrukt en geleverd. Het handige is dat ze meestal ook met gepaste enveloppen worden geleverd. Jij hoeft ze enkel nog maar te schrijven en te versturen!