Meest comfortabele onderbroeken: deze moet je hebben

Eén van de meest vervelende dingen is toch wel ondergoed dat niet lekker zit. Knellende onderbroeken, stoffen die jeuken, zomaar wat ergernissen die je dag aardig kunnen verpesten. Daarom vandaag: de meest comfortabele onderbroeken die je móet hebben. Omdat ze lekker zitten en je er de hele dag niet meer aan hoeft te denken.

Welke stof zit het lekkerst?

Hoewel kant tegenwoordig van steeds betere kwaliteit is, is het voor de dames toch een tip om kanten ondergoed links te laten liggen. Het gaat nu eenmaal eerder irriteren dan fijne, zachte stoffen. Wat trouwens niet wil zeggen dat je dit met speciale gelegenheden ook in de kast moet laten liggen, maar voor iedere dag raden we je aan om voor andere materialen te kiezen.

Wat enorm in opkomst is, zijn bamboe onderbroeken. Zowel voor dames als heren. En dan moet je niet aan die houtachtige stengels denken, nee dit gaat om speciaal bewerkte bamboevezels. Deze zijn van nature vochtopnemend, zacht en dus zeer comfortabel. Het perfecte materiaal voor onderbroeken dus.

Ook is bamboe veel duurzamer dan andere stoffen: het gaat langer mee en het productieproces is behoorlijk milieuvriendelijk.

Maar ook andere natuurlijke stoffen, zoals katoen, zitten natuurlijk prettig. Kijk dan wel naar bijvoorbeeld het gebruikte elastiek, dit kan knellen of juist uitrekken waardoor de onderbroek alsnog niet prettig zit.

Welk model is comfortabel?

Iedereen die zegt dat een string lekker zit, liegt volgens ons een beetje. Een stukje stof tussen je billen, het is gewoon niet het meest comfortabele model. Zeker als je wat ouder wordt, en de huid slapper en dunner, kan dit gaan schuren en dat is niet fijn. Bovendien moet je je afvragen of het op een bepaalde leeftijd nog echt sexy is om een string te dragen.

Moet je dan meteen een oma- of opa-onderbroek aan doen? Zeker niet! Een mooie strakke (maar niet te strakke) boxershort voor de heren is comfortabel en modieus. Voor de dames is een mooie slip, niet te groot, een chic alternatief. En ja, dan mag een zacht kanten randje best, dat staat chic en een beetje sexy, en dat straal je dan ook uit!