Beste Microgolfovens voor 2020: Dit is de beste koop

Een microgolfoven, of magnetron zoals ze deze in Nederland noemen, is niet meer weg te denken uit onze keukens. Ze zijn ideaal om snel en veilig iets op te warmen. Naast een gewone microgolfoven kunt u ook denken aan een combimicrogolf, die de microgolf combineert met een (hetelucht-) ovenfunctie. Naast opwarmen is het apparaat dan ook geschikt voor bakken, grillen en andere kooktechnieken. Heeft u geen idee welke u moet kiezen? Wij hebben de beste koop van 2020 voor u opgezocht en op een rijtje gezet.

Domo Combimicrogolfoven DO2342CG

Deze microgolfoven van Domo combineert een microgolf met een vermogen van 1000 Watt met een heteluchtfunctie én een grill. Hierdoor is deze voor allerhande kook- en baktechnieken geschikt. Daarnaast heeft dit apparaat een ontdooifunctie, dit maakt het gemakkelijk om bevroren eten te ontdooien. De 10 vooringestelde programma’s helpen u op weg om de lekkerste dingen te maken en zorgt voor een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.

Severin Microgolfoven MW7873

Zoekt u enkel een microgolfoven, dan is de Severin een goede en voordelige keuze. Met 900 Watt vermogen is deze krachtig genoeg om eten te ontdooien en op te warmen, de inhoud van 30 liter is ruim te noemen. Twee draaiknoppen laten u het vermogen en de tijd zelf instellen, dit werkt snel en eenvoudig. Dit is gewoon een goede en eenvoudige microgolfoven voor een scherpe prijs.

Whirlpool Combimicrogolfoven MWD 122

Deze Whirlpool combineert een klassieke microgolf met een grill. Hiermee maakt u onder andere de lekkerste pizza’s of lasagnes. Naast 6 vermogensstanden, waarvan de hoogste 700 Watt is, bevat dit apparaat ook een auto defrost functie. Hiermee geeft u in wat voor voedsel u wilt ontdooien en wat het gewicht is, het apparaat bepaalt vervolgens zelf het vermogen en de tijd voor een perfect ontdooid resultaat.

Whirlpool Combimicrogolfoven Supreme Chef MWP 338

De duurste en meest uitgebreide microgolfoven is deze van Whirlpool. Hij is lekker ruim met 33 liter en de microgolf heeft een vermogen van 900 Watt. Daarnaast is het apparaat geschikt voor bakken, braden, grillen en nog veel meer, dankzij een krachtige heteluchtoven met grill. De DualCrisp functie geeft een krokant resultaat en de DualCrisp Fry functie is een gezond alternatief voor frituren. De verschillende defrost functies zorgen voor het beste resultaat, ongeacht wat voor voedsel u er in doet. De speciale 3D technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van warmte, uw gerechten komen er dus altijd perfect uit!