Leuke cadeautjes voor in de kinderkamer van je kleinkind

Kinderen krijgen is leuk. Maar kleinkinderen krijgen? Dan wordt het pas echt leuk. Want als opa en oma krijg je een heel bijzondere rol. Jullie zijn de plek waar de kinderen van je kinderen mogen zijn als de ouders een weekend weg gaan. En dit is de plek waar ze zich thuis voelen zonder dat het direct hun huis is. Opa en oma zijn is speciaal. En daar horen ook cadeautjes bij. Dit zijn de leukste cadeautjes om te geven aan je kleinkinderen voor in hun eigen slaapkamer. Zo zijn opa en oma elke dag dichtbij.

  1. Schaf een kinderbed aan

Als kinderen groter worden en het babybed te klein worden, dan mogen ze een groter bed. En dat is een mijlpaal in het leven van kleine kinderen. Hoe leuk is het om als opa en oma te investeren in zo’n bed. Want vaak verschijnt zo’n bed dan nog in veel meer kamers van kleinkinderen. Kies daarom voor een kinderbed dat van hoge kwaliteit is. Zo kan het namelijk nog jaren mee gaan!

  1. Persoonlijke sterrenhemel

Deze posters zijn heel bijzonder. Het laat namelijk precies zien hoe de sterren stonden op het moment dat jouw kleinkind werd geboren. Koop er een mooie lijst bij en dit schilderij blijft jarenlang mooi. Wie weet staat het straks als je klein kinderen uit huis gaan wel in de studentenkamer of op de studeerkamer in hun eerste woning. Bijzonder gevoel moet dat zijn. Je kunt deze posters online bestellen en dan worden ze direct bij je thuisbezorgd.

 

  1. Nachtlampje

Veel kinderen zijn bang in het donker. Schaf daarom een nachtlampje aan voor jouw kleinkind. Vertel ze er een mooi verhaal bij. Bijvoorbeeld dat er bij opa en oma ook een lampje brandt wanneer het nachtlampje aan staat. Of dat er een nachtlampjescentrale is die elke nacht druk bezig is om alle nachtlampjes te controleren.

Extra tip!

Veel kinderen en kleinkinderen vindt het ook leuk als opa en oma zelfgemaakte cadeaus tegeven. Denk aan een zelfgemaakt hobbelpaard of een mooie sprei.