Het beste van twee werelden: stedelijk en natuurlijk Amerika in één reis

Ben je meer en meer aan het overwegen om te kiezen voor samen op vakantie naar de VS?  Bijvoorbeeld omdat het maken van een verre reis jullie altijd al heeft getriggerd? Omdat je een bijzondere huwelijksreis aan het plannen bent? Of de kids voor het eerst kennis wil laten maken met een reis over de oceaan? In alle gevallen is het maken van een rondreis door Amerika een erg slimme keuze. Wat je zoal kunt verwachten tijdens het maken van deze onvergetelijke reis, lees je hier.

Ontdek de bruisende en indrukwekkende steden waar de Verenigde Staten bekend om staat

Denk je aan de Verenigde Staten, dan denk je waarschijnlijk al aan het bruisende leven in de steden. En dat is niet zo gek, want steden zoals New York, Los Angeles en San Francisco trekken vanaf het eerste moment je aandacht. Vergaap je aan wolkenkrabbers die ver in de lucht pieken. Relax in de bekendste parken zoals locals dat doen. En leg je strandlaken neer op de meest bekende stranden van het land. Iedere stad beleef je weer op een totaal andere manier. Maar één ding is zeker. Het is er aangenaam vertoeven. 

Vul je longen met natuurzuivere lucht in de vele nationale parken

Of je nu met heel de familie naar Canada of naar de Verenigde Staten gaat, een bezoek aan de vele nationale parken mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens het maken van een rondreis. Ook hier geniet je vast en zeker van de meest indrukwekkende vergezichten. Of je nu graag wilt mountainbiken, hiken, zwemmen of kanoën, de kans is groot dat het allemaal te beleven is in deze gebieden. Je staat oog in oog met imposante bergtoppen, kraakheldere meren en wie weet spot je hier en daar ook nog eens prachtig wildleven. Ook is een bezoek aan de nationale parken een fijne verademing voor de drukte van de stad.

De reis van je dromen door deze volledig op maat samen te stellen

Begint je hart net even wat sneller te kloppen als je denkt aan een onvergetelijke rondreis door de Verenigde Staten? Dan is het een goed idee om snel de mogelijkheden te verkennen op het gebied van het samenstellen van een rondreis op maat. Hierdoor komen alle highlights aan bod die je het allerliefste wilt zien en je overnacht ook nog eens op de mooiste plekken van het land.