Een telefoonhoesje gebruiken: 3 voordelen

Tegenwoordig zijn de meeste senioren wel in het bezig van een mobiele telefoon. Het is dan ook steeds logischer dat deze overal mee naartoe gaat. Waar deze tot een paar jaar geleden toch vaak vergeten werd, is hij nu toch wel te vinden in de gemiddelde handtas of broekzak. Ook telefoonhoesjes worden steeds vaker gebruikt. Er zijn een aantal voordelen die we graag in dit artikel delen.

Voorkomt schade

Als de telefoon onverhoopt een keertje uit een tas of broekzak valt, dan is het fijn als er een hoesje omheen zit. Dit zorgt namelijk dat de telefoon minder snel zal beschadigen. Het laten repareren van een beeldscherm loopt soms flink in de papieren en regelmatig ben je je toestel ook een tijdje kwijt. Dat is natuurlijk niet handig, want dan ben je dus ook niet bereikbaar als je op pad bent. Gelukkig zijn smartphonehoesjes tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren, dus hoef je niet als oudere rond te lopen met een knalroze variant met hartjes als je dat niet wilt.

Pasjes neem je gemakkelijk mee

Er zijn hoesjes te koop waar je met gemak verschillende pasjes in kunt stoppen en indien gewenst zelfs wat briefgeld. Als je even snel een boodschap moet doen, dan pak je gemakkelijker je telefoon, dan dat je een hele tas mee neemt. Ook als je een avondwandeling, of fietstocht maakt en je wilt niet al te veel meeslepen, is het een goede optie om je telefoon even snel in je jaszak te stoppen.

Het ziet er mooi uit

Op een gegeven moment bereik je de leeftijd dat je niet meer zo nodig hoeft te pronken met van alles en nog wat, maar als je kleinkinderen op visite komen dan wil je natuurlijk wel een beetje mooi voor de dag komen. Heb je een (nieuwe) telefoon met een hoesje eromheen, dan kun je ze laten zien hoe hip je eigenlijk bent. Daarnaast speelt hier ook weer een stukje veiligheid….kleine kinderhandjes laten je toestel misschien wel vallen…en ja dan is een hoesje toch geen overbodige luxe!