De ideale goedkope iPhones voor senioren

Wil je graag gebruik maken van een smartphone voor het versturen van WhatsApp berichten of leuke filmpjes van je kleinkinderen bekijken? Dan is een iPhone een goede optie voor jou. Wij vertellen je hier graag meer over!

iPhone’s voor senioren

Apple staat bekend om haar gebruiksvriendelijke software, namelijk iOS. Deze software is veilig en je kunt de beste apps vinden op de Apple Store. Apple Store is een webwinkel op je iPhone waar je de nieuwste en beste apps kunt downloaden. Daarnaast behoudt een iPhone zijn waarde. Dit betekent dat je altijd de mogelijkheid hebt om je iPhone door te verkopen voor een mooie prijs. Er zijn diverse soorten iPhones op de markt. De klassieke modellen zijn prima te gebruiken voor WhatsApp, surfen op het web en het maken van foto’s. Denk hierbij aan de iPhone SE. De iPhone SE 2020 is een smartphone met een 12 megapixel camera, waarmee je mooie foto’s kunt maken. Wil je een groot beeldscherm dan is de iPhone X een ideale smartphone voor jou. Deze iPhone heeft een 5,7 inch beeldscherm en een FaceID. Met de FaceID kun je met je gezicht je iPhone ontgrendelen. Zo kun je persoonlijke foto’s en video’s goed beschermen. Wil je een goede deal dan is het handig om voor een refurbished iPhone X te kiezen. 

Goedkoop en duurzaam

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Wereldwijd zijn er jaarlijks miljoenen smartphones, laptops en tablets die nauwelijks gebruikt worden. Deze elektronische producten worden onder andere door refurbished webshops opgekocht en gecontroleerd. Na een grondige controle worden de refurbished producten opnieuw aangeboden. Een goed werkende iPhone verdient een tweede leven. Dit is namelijk beter voor het milieu. Een refurbished iPhone is niet alleen goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel. Maar ook nog eens duurzaam. Bij het produceren van elektronische producten, komen er schadelijke stoffen vrij. Koop je een refurbished iPhone dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Dit betekent een groenere wereld voor ons allemaal!

Refurbished webshop

Een officiële refurbished controleert al haar producten voordat deze weer worden aangeboden. Bij Refurbished.be wordt er gekeken naar meer dan 50 punten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Daarnaast heb je 3 jaar garantie op je aankoop en kun je altijd terecht bij de klantenservice voor al je vragen. Zo heb je altijd een goed werkend product.