Beste iPhone voor senioren: de iPhone 8!

Bij het kiezen van een nieuwe telefoon is het belangrijk om te letten op de prijs en gebruiksvriendelijkheid. De iPhone 8 is een toegankelijke telefoon omdat je nog kunt genieten van het oude ontwerp, waarbij je met de homeknop je telefoon kunt ontgrendelen. Daarnaast ben je met deze iPhone een stuk goedkoper uit, helemaal wanneer je voor een refurbished iPhone kiest!

Over de iPhone 8

De iPhone 8 is eind 2017 uitgebracht door Apple. Deze iPhone beschikt over minimaal 64 GB aan opslagruimte en is voorzien van een 12 megapixel camera. Met deze camera schiet je dus prachtige beelden! De batterij van de iPhone 8 gaat tot 14 uur mee, waardoor je ‘s avonds pas weer hoeft op te laden. Als het om de kleur gaat is er genoeg keuze. Deze iPhone is namelijk beschikbaar in de kleuren Space Grey, Silver, Goud en Rood.

Het voordeel van een iPhone 8

Het grootste voordeel van de iPhone 8 is het prijsverschil. Voor een nieuw model zoals de iPhone 12 betaal je € 912 en voor de iPhone 11 betaal je € 809. Dit is natuurlijk veel geld, en niet iedereen is op zoek naar het nieuwste model. Toen de iPhone SE 2020 op de markt kwam heeft Apple afscheid genomen van de iPhone 8. De iPhone 8 is niet meer verkrijgbaar in het assortiment van Apple, maar is nog wel bij andere webshops te koop. Hierdoor is de prijs de afgelopen jaren flink gezakt! Met een ouder model, zoals de iPhone 8, bespaar je dus flink op de kosten. En wil je het nog goedkoper maken? Kies dan voor een refurbished iPhone 8. Een refurbished iPhone 8 kun je al aanschaffen voor € 239!

Wat is refurbished precies?

Het zou goed kunnen dat je de term refurbished al wel vaker gehoord hebt. De refurbished markt is in de afgelopen paar jaren steeds populairder geworden en hier kun je jouw voordeel mee doen. Een refurbished product heeft namelijk al eerder een eigenaar gehad. Refurbished betekent namelijk letterlijk gereviseerd. Dit product wordt vervolgens opgekocht door een ander bedrijf waarbij het een bepaalde werkwijze doorloopt om vervolgens gekwalificeerd als refurbished weer op de markt te treden.

De werkwijze bestaat uit het controleren van het product. Dit wordt gedaan door experts die het product op meer dan 50 punten controleren. Denk hierbij aan de kwaliteit van de batterij, microfoon en andere onderdelen. Als er onderdelen zijn die niet aan de controle voldoen worden deze vervangen en wordt de controle weer opnieuw uitgevoerd. Als het product de controle heeft gehad wordt het product vervolgens grondig schoongemaakt.

Hoe vind je de juiste aanbieder?

Het kan lastig zijn om de juiste aanbieder van refurbished producten te vinden. Gelukkig kun je op een website als refurbished.be verschillende leveranciers vergelijken en zo je zoektocht een stuk makkelijker maken. Op refurbished.be krijg je op iedere aankoop ook nog eens 3 jaar garantie! Dit is omdat refurbished.be geloofd in de kracht van de refurbished markt. Zij geloven hier zo in dat ze een samenwerking zijn aangegaan met het Nederlandse Staatsbosbeheer. Door deze samenwerking planten ze nu bomen in een natuurgebied in Nederland, iets wat niet mogelijk zou zijn zonder de steun van alle klanten die voor refurbished.be hebben gekozen.