person s holds brown gift box

5x eenvoudige maar persoonlijke cadeau-inspiratie

Viert je partner bijna zijn 70ste verjaardag, of wordt er binnenkort getoast op jullie 50-jarig jubileum? Dan ben je wellicht op zoek naar het ideale cadeau voor je geliefde. Zoals je wellicht al eerder hebt gehoord, het is altijd het gebaar dat telt. En daarom zegt een klein, persoonlijk cadeau veel meer dan een onpersoonlijk luxe cadeau. Denk dus even goed na over zaken die je partner leuk vindt. Blijf je het moeilijk vinden om een leuk cadeau te vinden? Dan is hier alvast wat eenvoudige inspiratie. 

  1. Agenda 

Niet meteen het meest romantische cadeau om te krijgen zou je denken, maar wel enorm handig. Zeker wanneer je partner af en toe een afspraak durft te vergeten, zal hier vanaf nu verandering in komen. Misschien hebben jullie binnenkort wel een avond met z’n twee op de planning staan? Dan kan je dit alvast in rode letters drukletters, en met een hartje bij in de agenda zetten. 

  1. Fotoboek 

Je kan je de reactie van je geliefde misschien al wel voorstellen wanneer je een boek met al jullie mooiste herinneringen geeft. Een meer persoonlijk cadeau kan je alvast niet geven. Zoek hiervoor al jullie mooiste foto’s uit, met eventueel hier en daar één van de (klein)kinderen ertussen. Op een rustig moment in de dag kunnen jullie hier samen even doorbladeren. 

  1. Thee 

Drinkt je partner graag een kop thee? Dan is het een leuk idee om een box met allerlei verschillende soorten te geven. Zo kletsen jullie in de avond gezellig bij met een heerlijke tas.  Je kan dit cadeau extra leuk maken door een mok te laten bedrukken met een lief of grappig tekstje. Dit wordt alvast ongetwijfeld de nieuwe favoriet uit jullie collectie. 

  1. Een persoonlijk cadeau 

Denk even heel goed na over wat je geliefde erg veel gebruikt. Op die manier geef je een cadeau die ongetwijfeld met een glimlach ontvangen zal worden. Denk bijvoorbeeld aan een brillendoos, of een tas. Niet voldoende persoonlijk voor jou? Dan kan je ook deze zaken laten bedrukken. Wist je dat je bijvoorbeeld ook een aansteker kan laten personaliseren

  1. Kookboek 

Heeft je partner een passie voor koken? Geef dan een kookboek met heerlijke gerechten. Het voordeel van dit cadeau is dat je er zelf van zal kunnen meegenieten. Tot slot kan het leuk zijn om een recept samen uit te proberen. Op die manier brengen jullie nog eens gezellige quality time door met elkaar.