Waarom een refurbished iPhone een slimme keuze is

Waarom een refurbished iPhone een slimme keuze is

Kostenbesparing

Refurbished toestellen zijn vele malen goedkoper dan nieuwe toestellen in de winkel. Je kunt tientallen tot honderden euro’s besparen, terwijl je dezelfde prestaties en functionaliteit krijgt. Door te kiezen voor een refurbished iPhone, zoals een iPhone 12, ben je voordelig uit en help je het milieu ook nog eens een handje mee. Refurbished apparaten worden gecontroleerd op diverse punten voordat deze weer opnieuw worden aangeboden. Daarnaast krijg je ook vaak garantie op je aankoop. Dit betekent dat je altijd een goed werkend apparaat hebt.

Milieubewuste keuze

Het kopen van een refurbished iPhone is niet alleen vriendelijk voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor refurbished dan is er minder behoefte aan het produceren van nieuwe elektronica en zorg je voor vermindering van CO2-uitstoot. Refurbished producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven en zijn in goede staat. Het is zonde om daar geen gebruik van te maken. Deze producten worden ingekocht, gecontroleerd op hun functionaliteit en mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Na reparatie ondergaan de apparaten software-updates en de laatste kwaliteitscontroles. Zo is een refurbished product altijd gesteld aan de norm en help je het milieu een handje mee. Het hergebruiken van apparaten vermindert de behoefte aan nieuwe product en verminder daarmee de milieu-impact.

Hoelang gaat iPhone 12 nog mee?

Een refurbished iPhone 12 biedt een voordelige en milieubewuste optie in vergelijking met het kopen van een nieuw exemplaar in de winkel. Met zijn uitstekende toegankelijkheidsfuncties, waaronder VoiceOver en tekstvergroting, biedt de iPhone 12 een gebruiksvriendelijke ervaring voor oudere gebruikers. Bovendien heeft deze betrouwbare smartphone krachtige communicatiemogelijkheden, zoals FaceTime en 5G-connectiviteit. Een refurbished iPhone 12 combineert betaalbaarheid, functionaliteit en milieubewustzijn. Er zijn diverse aanbieders voor refurbished elektronica. Bij Refurbished.be staat duurzaamheid centraal. Je vindt er de nieuwste gadgets en klassiekers die niet meer verkrijgbaar zijn in de winkel. Neem een kijkje bij Refurbished.be en profiteer van de gunstige elektronica prijzen!