Moderne technologie in een simpel jasje: De iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 combineert toegankelijkheid, gebruiksgemak, krachtige prestaties en betrouwbaarheid in één. Dit maakt het een ideale keuze voor senioren die op zoek zijn naar een simpele, maar ook geavanceerde smartphone die aan hun behoefte voldoet.

Betrouwbaar

De iPhone SE 2020 maakt gebruik van het vertrouwde iOS besturingssysteem die exact hetzelfde werkt als eerdere iPhones en iPads. Dit maakt de overstap naar een iPhone SE 2020 gemakkelijk en hoef je je niet aan te passen aan grote veranderingen. Apple besteed altijd veel aandacht aan het ontwerp en prestaties. Een smartphone die zowel presteert als mooi eruit ziet. De iPhone SE 2020 heeft een krachtige A13 Bionic chip, waardoor je apps snel kan openen, soepel kan multitasken en dus een vloeiende gebruikservaring biedt.

Waarom kiezen voor een iPhone SE?

De iPhone SE 2020 is niet al te klein, maar ook niet al te groot. Dit maakt de iPhone eenvoudig te bedienen met één hand. Senioren kunnen de telefoon comfortabel vasthouden en gemakkelijk navigeren door de verschillende functies. Daarnaast heeft de iPhone SE 2020 een simpel design en biedt de iPhone SE 2020 een scala aan functies, zoals het vergroten van het lettertype, tekstgrootte en Voice-over screenreader. De Voice-over screenreader is een ideale functie voor slechtzienden. Deze functie leest alles wat er op je scherm staat en wat je uitvoert. Op deze manier kun je zonder elk klein letter te lezen eenvoudig gebruik maken van je iPhone.

Duurzame iPhone SE 2020

Ben je op zoek naar een duurzame iPhone SE? Kies dan voor een refurbished iPhone SE 2020. Een refurbished iPhone is veel beter voor het milieu, door de vermindering van de CO2-uitstoot. Bij het produceren van elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished versie dan help je het milieu een handje mee. Bij Refurbished.be kun je terecht voor diverse elektronische apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops. Daarnaast krijg je ook altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product!