Met een vibrator en fleshlight breng jij weer pit en passie tussen de lakens

Soms kan je elkaar gewoon niet helemaal vinden in bed. Het is lastig om de koe bij de horens te vatten. Jullie willen allebei, maar het schiet er gewoon bij in. Maar je kan je seksleven natuurlijk een handje helpen. Je kan tegenwoordig allerlei speeltjes vinden die jullie kunnen helpen elkaar weer te vinden. Want even eerlijk, eigenlijk is het te fijn om niet intiem te zijn.

Iedereen heeft behoefte aan intimiteit. Dat is alles behalve leeftijdsgebonden. Sterker nog, seks is voor alle leeftijden. En intimiteit is meer dan alleen de passie vinden tussen de lakens. Denk aan een dikke knuffel, een aai over je wang of een fijne massage aan elkaar geven. Seks wordt al vaak geassocieerd met jong en vruchtbaarheid. Maar dat dat onzin is, hoeven we jou natuurlijk niet meer uit te leggen. Hoewel seks met de jaren lastiger kan worden, doordat je lichaam misschien niet meer zo meewerkt als dat je zou willen, zijn er nog meer dan genoeg opties en attributen om het vuur tussen jullie op te laaien. We delen ze graag met je.

1. Een namaakpenis

Een vibrator kan enorm lekker zijn om jouw partner heerlijk mee te laten genieten. Jij kan bepalen op welke stand je de vibrator zet. Ook kan je kiezen welke bewegingen je er mee maakt. Wanneer stimuleer jij jouw vrouw het beste? Zoek samen uit wat jullie het lekkerst vinden.

2. Jezelf verwennen

Misschien vind jij het wel veel opwindender om toe te kijken wanneer je partner masturbeert. De vrouw kan hiervoor bijvoorbeeld een vibrator gebruiken. Voor de man was er tot voorkort niet zoveel. Echter nu is er de fleshlight. Deze lijkt op een zaklamp, vandaar de naam, maar het is een namaak vagina waar de man mee kan masturberen. Met dit speeltje kan jij jouw partner heerlijk opwinden.

3. Seks tussen de lakens

Ook met condooms kan jij een hele hoop spanning bereiken. Je hebt tegenwoordig zoveel condooms. Bijvoorbeeld condooms die helpen een extra stimulans te geven. Een prikkel voor zowel de vrouw als de man. Dit kunnen bijvoorbeeld stimulerende nopjes op het condoom zijn. Maar ook om de man meer te prikkelen waardoor de erectie beter tot stand komt.

4. Bluetooth seks verbinding

Deze klinkt misschien wel wat gek, maar is misschien wel de spannendste van allemaal. Wil je elkaar warm maken voor een opwindende avond, gebruik dan eens een magic egg. Dit ei kan de vrouw inbrengen in haar vagina. Je kan op afstand met jouw telefoon vibraties aangeven. Denk bijvoorbeeld eens aan een avondje uit eten. Je kan jouw vrouw klaar maken voor het toetje later die avond. Wat een spanning!

5. Testen, testen en nog meer testen

Je kan eigenlijk maar één ding doen. Dat is met z’n tweeën speeltjes uitproberen. Wat werkt het beste voor jullie? Waar raken jullie het meest opgewonden van? Deze vragen kan je elkaar stellen nadat je verschillende speeltjes hebt geprobeerd.

Het is belangrijk dat jullie de tijd nemen voor de seksuele, en soms wat meer technologische, ontwikkelingen voor tussen de lakens. Houd het daarbij vooral leuk mét elkaar. Praat erover, tussen de lakens en erbuiten. Maak plezier en leg daarbij de lat voor jullie zelf niet te hoog. Het leven is een feestje en ondertussen hebben jullie wel geleerd dat jullie zélf die slingers mogen ophangen.