Geniet van dagbesteding met Omring

Bent u op zoek naar meer voldoening en gezelligheid in uw dagelijks leven? Wilt u oude hobby's weer leven inblazen of nieuwe passies ontdekken, samen met mensen die uw interesses delen? Omring, een vooraanstaande zorgaanbieder in Noord-Holland, heeft hart voor uw welzijn. De mensen van Omring zijn toegewijd aan het verbeteren van uw levenskwaliteit door middel van verschillende dagbestedingsprogramma's.

Welke soorten dagbesteding zijn er?

Omring biedt veel verschillende soorten dagbesteding voor ouderen maar ook voor anderen die bijvoorbeeld chronisch ziek zijn. Bent u graag creatief bezig? Ontdek dan de kunstactiviteiten zoals schilderen, tekenen of beeldhouwen. U bent dan bezig met uw handen en kunt uw fantasie de vrije loop laten. Bent u meer een liefhebber van fysieke activiteit? Probeer dan een wandelgroep, kies voor een lichte gymnastiekles of een vriendschappelijk potje jeu de boules. Liever iets anders? Dan is er ook nog keuze uit dagbesteding waarbij u gezelschapsspellen doet, breinstimulerende puzzels oplost, tuiniert of liedjes zingt met een groep.

Wat zijn de voordelen van dagbesteding?

De activiteiten die Omring aanbiedt zijn ontzettend divers, er zit vast iets voor u tussen. Het fijne van dagbesteding is dat het uw dag en uw week structuur geeft. Het is een vaste prik in uw agenda. Het is niet alleen gezellig om mee te doen, maar het bevordert ook uw gezondheid en welzijn. Daarnaast vormt de dagbesteding een warme omgeving voor het smeden van nieuwe vriendschappen en het leggen van contacten.

Hoe dagbesteding aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in dagbesteding van Omring en wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch of via de Omring-website contact op. Samen met Omring wordt er dan een persoonlijk gesprek ingepland. Hierin worden uw wensen en interesses besproken en op basis daarvan wordt een dagbestedingsplan op maat gemaakt.

Wonen bij Omring: aanleunwoningen

Omring is een zorgaanbieder die zich naast dagbesteding ook bezighoudt met huisvesting. De aanleunwoningen van Omring zijn bijvoorbeeld perfect voor wie zelfstandigheid koestert maar tegelijkertijd de nabijheid van professionele zorg een fijn idee vindt. In een aanleunwoning beschikt u over een eigen voordeur. De woning is zeer compleet en beschikt over een keuken, slaapkamer, woonkamer en badkamer. Het fijne daarnaast is dat u altijd de mogelijkheid heeft om een maaltijd te eten in het nabijgelegen restaurant en ook de dagbesteding is in de buurt. Neem contact op met Omring voor meer informatie over de beschikbaarheid, faciliteiten en de kosten van een aanleunwoning.

Wat heeft Omring nog meer te bieden?

Omring begrijpt dat iedereen uniek is. Het vriendelijke en deskundige team van deze zorgaanbieder staat klaar om u te helpen bij het vinden van dagbesteding die aansluit bij uw interesses en behoeften. Wilt u meer weten over dagbesteding, aanleunwoningen of andere diensten van Omring? Bezoek dan de website voor uitgebreide informatie. Lees de ervaringen van cliënten en ontdek hoe Omring het verschil zou kunnen maken in uw leven. Of het nu gaat om zorg, wonen of plezierige dagbesteding, Omring staat voor u klaar.