De meest comfortabele seniorenvakantie in Frankrijk - websenior (1)

De meest comfortabele seniorenvakanties in Frankrijk

Bent u op zoek naar een plek om op vakantie te gaan, maar wilt u dan wel een locatie die helemaal is afgestemd op uw wensen en behoeften? Indien u vakantie wilt vieren op een plek die bij uitstek geschikt is voor senioren, dan raden wij u aan om een vakantie in Frankrijk te boeken, in een van de luxe vakantieparken van FranceComfort. Dit is een organisatie die door heel Frankrijk prachtige vakantieparken heeft aangelegd, die van alle gemakken zijn voorzien. Vakantieparken met een grote kans op zonnig weer, die op de mooiste locaties zijn aangelegd en die altijd voorzien zijn van zeer comfortabele bedden en andere voorzieningen. FranceComfort beheert parken in de volgende regio’s: Aquitaine-Gironde, Poitou-Charentes, Languedoc, Dordogne-Lot, Rhône-Alpes, Languedoc en Provence-Côte d’Azur. Websenior vertelt u hier graag meer over.

Frankrijk ontdekken vanuit een comfortabel vakantiehuis

U heeft als senior andere wensen voor een vakantie dan bijvoorbeeld een gezin met kinderen, of een groep vrienden of vriendinnen op een wilde vakantie. Wellicht vindt u het fijn om te wandelen of fietsen in de prachtige natuur die Frankrijk rijk is, een bezoekje te brengen aan een van de vele wijngaarden, of een terrasje op te zoeken in een van de mooie, pittoreske dorpjes. FranceComfort heeft een aantal prachtige vakantieparken die perfect dienst kunnen doen als uitvalsbasis. Dit zijn huizen waarin u de beschikking heeft over een vaatwasser, een droger, een wasmachine, satelliet-tv en een goede Wifi-aansluiting. Sommige huizen hebben een eigen zwembad, waar u samen met eventuele kleinkinderen van kunt genieten. In het park vindt u daarnaast ook nog een mooi zwembad, kunt u tennissen of jeu de boulen. Uiteraard zijn er altijd goede restaurants te vinden voor een heerlijk diner of lunch en kunt u ook nog gebruik maken van wellnessfaciliteiten. Heeft u een trouwe viervoeter die u graag mee wilt nemen? Op een aantal van de parken van FranceComfort is dat geen probleem.

Parken met Nederlandstalige beheerders

De parken van FranceComfort hebben nog een groot voordeel ten opzichte van andere parken die in Frankrijk terug te vinden zijn. Alle parken worden namelijk beheerd door Nederlands sprekende beheerders. Het is altijd prettig om met uw vragen terecht te kunnen bij een beheerder die uw eigen taal spreekt. Niet alleen kan er dan geen misverstand ontstaan, maar het draagt er ook aan bij dat u zich helemaal thuis voelt in een van de parken. Dit zijn beheerders die ook de regio nog eens als hun broekzak kennen en die zodoende klaarstaan om u advies te geven over de leukste uitjes in de regio. Bent u op zoek naar een mooie fietsroute? Viert u vakantie met uw kleinkinderen en willen zij graag naar een speeltuin of pretpark in de omgeving? Of zoekt u advies voor de beste restaurants in de omliggende plaatsen, waar u kunt genieten van lokale specialiteiten? De beheerders van FranceComfort beantwoorden graag al uw vragen!

De mooiste plekjes bij uw vakantiepark

De vakantieparken in Frankrijk van FranceComfort bevinden zich allemaal in de buurt van de mooiste plekjes die het land rijk is. Zo ligt Villa’s du Verdon in de buurt van Cannes en vele andere prachtige kustplaatsen in het zuiden van Frankrijk. Domaine les Forges ligt dan juist weer aan de Atlantische kust, met als gevolg dat het hier jaarlijks gemiddeld 26 graden is. Domaine de Lanzac vindt u middenin de Dordogne, al jaren een van de populairste regio’s van Frankrijk. En als u juist plaatsen als Bordeaux wilt ontdekken, dan doet u dit vanuit Residence Chateau de Salles. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden in de vele parken die FranceComfort te bieden heeft!