Welke hoesjes zijn het best voor een senioren smartphone?

Gsm hoesjes… wie een smartphone heeft, weet dat je er maar beter een goed hoesje om heen kunt doen. Ongeluk zit in een klein hoekje en je wilt tenslotte niet dat er een barst in je telefoon komt. Een hoesje kost daarnaast minder dan een heel nieuw scherm. Maar welke hoesjes zijn het beste voor een senioren smartphone? Wij vertellen je er meer over in deze blog. Lees dus vooral even mee!

Een smartphone speciaal voor senioren? Dat betekent dat het een toestel is waarbij rekening is gehouden met mensen van een bepaalde leeftijd. Zo staat de tekst automatisch groter en ook de knoppen zijn veel groter. Hierdoor kun je jouw toestel beter bedienen wanneer je wat last hebt van je ogen. Veel toestellen hebben tegenwoordig ook een automatische functie op hun telefoon. Heb je dus een “gewoon” toestel? Kijk dan eerst even online voor een hoesje dat past bij jouw toestel. Denk bijvoorbeeld aan Hoesjes Outlet. Hier vind je vaak voor een klein bedrag een stevig hoesje voor een smartphone.

  1. Wallet

Een wallet telefoonhoesje is perfect voor senioren, omdat het de telefoon compleet omringd. Niet alleen de achterkant en de zijkanten, maar ook de voorkant is beschermd voor eventuele ongelukken. Je hebt verschillende soorten, maar de meest stevige zijn die van leer. Daarnaast kun je er een aantal pasjes in doen. Zodat je altijd een pinpas en je bonuskaart mee hebt.

  1. Case

Er zijn verschillende soorten cases die je kunt gebruiken ter bescherming van je smartphone. Een hard case is vaak de beste optie omdat je hierbij je mobiel moet klikken in de case. Hierdoor zit er een extra harde rand om je telefoon heen. Hierdoor is je mobiel beschermd tegen krassen. Je kunt natuurlijk naar verloop van tijd de case vervangen voor een nieuwe wanneer er te veel krassen op zijn gekomen. Zo heb je bijna een nieuwe telefoon, zonder dat je een nieuw toestel onder de knie moet krijgen.

  1. Bumper

Een bumper is slechts een rand rondom de telefoon. Je kunt het zien als een soort stootrand. Mocht je een stevig toestel hebben, dan zou dit een optie kunnen zijn. We raden je wel aan om een glazen plaatje op je scherm te monteren. Want je scherm is niet goed beveiligd met een bumper.